OM WORDPRESS

Vi gör hemsidor med WordPress och bygger dem så att de blir så användarvänliga som möjligt både för den som ska uppdatera hemsidan och för besökaren. För besökare kan ett bra upplägg vara avgörande för att vilja stanna kvar på hemsidan och läsa mer.

Support

Vår support är uppskattad av våra kunder. Det är tryggt och enkelt att veta vart man ska ringa när man behöver hjälp. Det är lätt att glömma hur det var man gjorde. Kanske man vill göra något nytt som man inte gjort förut och vill försäkra sig om att det blir rätt. Vi hjälper er gärna.

Sökmotoroptimering

Besökarens första intryck av företaget börjar kanske redan på Google. Då är det viktigt att informationen som hittas är relevant och gör att besökaren väljer att läsa mer om just er.

Vi hjälper er att skapa goda chanser till en bra placering på Google.

Google Analytics

Med statistikverktyget Google analytics inbyggt i hemsidan får ni värdefull information om bland annat antal besökare på hemsidan dag för dag.

Har ni redan ett Google analytics konto flyttar vi över trackingkoden till den nya hemsidan, annars hjälper vi er att skapa ett nytt konto.

Mobilanpassning

För oss är det självklart att våra hemsidor ser bra ut och är funktionella oavsett om besökaren kommer från en dator, smartphone eller surfplatta.

Vi skapar ofta en kombination av responsive och adaptive design för en optimal visning. Vi vet ju själva hur krångligt det kan vara att besöka en hemsida som ännu inte anpassat sig.